Lifestyle-kumppanit

Haluamme tarjota sielukkaiden kotien lisäksi asukkaidemme arkeen elämyksiä ja käytännöllisyyttä, tyylillä. Lehtisaaren Tornin lifestyle-kumppaneitamme ovat Artek Helsinki ja Pelago.

artek-hki_s-1
artek_1200x600_2

Täydennä kokonaistaideteos Artekin kalusteilla

Lehtisaaren Tornin asunnonostajana saat Artek Helsingiltä kalustussuunnittelun kaupan päälle ja pääset sisustamaan omasta asunnostasi unelmiesi kodin.

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asunto- kulttuuria”.

Artekin tuotteet valmistetaan edelleen puoli-teollisesti moderneja valmistustapoja ja käsi- työtaitoa yhdistäen Alvar Aallon alkuperäisen vision mukaisesti.

pelago-logo-round_300x300-1-e1593088767730
pelago-capri-turquoise-ellen_1200x600

Pelagon pyörällä pidemmälle

Lehtisaaren Tornin asukkaana sinulla on yhteiskäytössä kolme Pelagon ajatonta Brooklyn-klassikkopyörää. Pelagon pyörissä yhdistyy käyttömukavuus ja muotoilu, joka huomioi urbaanin kaupunkiympäristön vaatimukset mäkineen, mukulakivineen ja paikka paikoin puuttuvine pyöräteineen.