Yleiset tilat ja talon palvelut

Uskomme yksityiskohtaiseen suunnitteluun ja kokonaisvaltaiseen asumiskokemukseen ja sen myötä Sinulla on Tornin asukkaana käytössäsi esimerkiksi aulan kylmäsäilytyslokerot ruokalähetyksille ja yhteiskäyttöauto.

Yhteistilat

Torniin rakennetaan upea, korkea ja avara sisääntuloaula, jonka yksityiskohdat on suunniteltu toivottamaan Sinut tervetulleeksi kotiin joka päivä. Kuraeteisen kautta pääset mukavasti sisään luontoretken jäljiltä rapaisena.

Etätyöskentelytilassa pääset työskentelemään poissa kotoa, mutta työmatka jää lyhyeksi. Tornin 21-paikkaisessa autohallissa on sähköauton latausmahdollisuus ja hallista pääset hissillä suoraan asuinkerroksiin.

Palvelut

Asukkaana voit hakea alakerran autohallista yhtiön yhteiskäyttöauton käyttöösi vaikka ostosreissua varten. Vaihtoehtoisesti voit liikkua Pelagon yhteiskäyttöpyörällä, talosta löytyy myös pyöränhuoltopiste.

Luonnollisesti talon palveluihin kuuluvat pakettien noutolokerikot, joihin voit tilata lähetyksesi. Lisäksi palveluihin kuuluu kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille; voit tilata ruokaa kotiisi ilman, että Sinun tarvitsee olla vastaanottamassa lähetystä.

Valitessasi älykoti-ratkaisun voit säätää mobiilisti huoneistosi valaistusta sekä ilmanvaihtoa.

Lifestyle-kumppanit

Haluamme tarjota asukkaillemme kunnianhimoisesti suunniteltujen kotien lisäksi arjen elämyksiä ja käytännöllisyyttä. Tornissa tässä meitä auttavat Artek Helsinki ja Pelago.

Lue lisää